Anna Fernhout

Anna Fernhout

Stembevrijding

Tijdens een losse workshop stembevrijding zullen we veel samen zingen, delen, in tweetallen zingen en in stilte voelen wat een oefening met ons doet. Het is een uitnodiging om contact te maken met wat er in jou leeft en dit mee te nemen naar buiten. Zingen helpt ons om met onze aandacht naar binnen te gaan en vervolgens in het naar buiten brengen geven we datgene wat we voelen nog weer meer bestaansrecht.

Meer over Anna

Wat doe ik zo allemaal? Ik zing natuurlijk. Al heel lang. Toen ik de gitaar ontdekte wilde ik gelijk leren zingen en liedjes schrijven. Muziek ging dan ook lange tijd over liedjes schrijven, spelen in bandjes, alleen en met m’n loopstation. Toch voelde ik dat ik in die activiteiten m’n diepste verlangen niet helemaal leefde. Dat diepste verlangen was: mezelf zo authentiek mogelijk uitdrukken. Mij vrij voelen in expressie. Het achterste van m’n tong laten zien. Vanuit contact zingen!

Alles in jou doet er toe.

Meer informatie

muziek@annafernhout.nl
https://annafernhout.nl

https://www.facebook.com/StemenStilte/

“Anna was in al haar puurheid voor mij de juiste gids op het pad naar het ontdekken van mijn (innerlijke) stem. Met haar zijn, haar fijngevoeligheid en haar creativiteit heeft ze het voor mij mogelijk gemaakt om dié bevrijding te vinden was ik lange tijd, met enorme nieuwsgierigheid, naar uitkeek. Anna, prachtig mens, een dankbaar dankjewel."

Anna in Onder Velours


Notice: Google connection error code 400: Error refreshing the OAuth2 token, message: '{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }' in /home/velours/public_html/wp-content/plugins/team-booking-5/src/TeamBooking/Fetch/fromGoogle.php on line 316

There are no upcoming events

Ga naar de agenda om meer activiteiten te bekijken.

2018-09-20T18:27:20+00:00