Lo Hermsen | Ademwerk & opstellingen 2018-09-20T18:30:27+00:00

Lo Hermsen

Ademwerk & opstellingen

Als initiator van Onder Velours ben ik hartstikke tevreden met de mooie mix activiteiten die hier plaats vindt. Zelf geef ik wekelijks ademavonden en familieopstellingen, maandelijks een ademdag en regelmatig speciale combinatieworkshops. Je bent van harte welkom natuurlijk.

Over het ademwerk:
In een kleine groep komen we samen om onder begeleiding te ademen. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, met maximaal 4 deelnemers per ademcoach, en een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers. 
De avond bestaat uit een toelichting over Transformational Breath® (en is dus ook geschikt als je nog geen ervaring hebt), een volledige ademsessie en feedback op jouw unieke adempatroon.

Over familieopstellingen:
Deze avond stappen we samen in het systemische veld. Er is ruimte om een vraag over jouw leven in te brengen – iets wat je telkens weer tegen komt en waar je graag naar wilt kijken. Of je nu een vraag inbrengt of als representant aanwezig bent, je zal je eigen relatie tot de thema’s die ingebracht worden op ervaringsniveau beleven. Dat is het mooie van dit werk, we ontmoeten een stukje van onszelf in elke opstelling.

Meer informatie

www.innerjourneys.nl
lo@innerjourneys.nl
06 30 01 45 67

Wanneer ik bij Lo in haar werfkelder kom om via de adem diepe delen van mezelf te doorvoelen en te transformeren, dan voel ik me alsof ik word ontvangen door een fijne vriendin, gezien door een gelijkwaardige zuster en gedragen door een liefdevolle moeder. Met zo veel liefde en openheid oefent Lo haar vak uit. En wat is dat een groot geschenk! Erg veel bewondering heb ik voor de rust, aandacht, oprechtheid en kunde van deze vrouw. Lo, je bent goud waard!

Lo in Onder Velours


Notice: Google connection error code 400: Error refreshing the OAuth2 token, message: '{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }' in /home/velours/public_html/wp-content/plugins/team-booking-5/src/TeamBooking/Fetch/fromGoogle.php on line 316

There are no upcoming events

Ga naar de agenda om meer activiteiten te bekijken.