Maaike Louise | Mindful Hatha Yoga 2018-09-20T15:08:51+00:00

Maaike Louise

Mindful Hatha Yoga

Elke vrijdagochtend neemt Maaike Louise je mee in haar Mindful Hatha Yoga flow. De ochtend wordt gestart met een zachte Shakti les, gevolgd door een actievere Shiva les. Yoga is de passie van Maaike. Zij begon met yoga in Zwitserland, tijdens het afronden van haar master Biologie en nadat zij klachten kreeg aan haar lijf door al het computer werk. Gepassioneerde beoefening maakte yoga tot haar metgezel; een manier van leven. Inmiddels is Maaike gediplomeerd yogadocente en neemt jou graag mee in haar flow. In haar lessen is Maaike met liefdevolle vriendelijkheid aanwezig en ze heeft tijd om jou persoonlijk te begeleiden. Maar ook als je het juist fijn vindt om achterin de zaal mee te doen, lekker op je eigen tempo genieten van de meditatieve sfeer, ben je meer dan welkom. Na de les is er ruimte voor een kopje thee en even rustig zitten.

Praktisch

De eerste proefles is altijd gratis. Een losse les kost 10 euro. Een strippenkaart met 10 lessen kost 90 euro. Beide lessen duren 1,5 uur en bestaan uit maximaal 9 deelnemers.

Meer informatie

maaikelouise@live.nl
http://www.houseofmetta.nl/
06 487 222 87

Uiteindelijk brengt yoga een diepe rust, vanwaaruit je de dagelijkse gang van zaken met afstand kunt bekijken. Je ontwikkelt jezelf met yoga zowel óp de mat als er vanaf!

Maaike in Onder Velours


Notice: Google connection error code 400: Error refreshing the OAuth2 token, message: '{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }' in /home/velours/public_html/wp-content/plugins/team-booking-5/src/TeamBooking/Fetch/fromGoogle.php on line 316

There are no upcoming events

Ga naar de agenda om meer activiteiten te bekijken.