Marije Janssen | Platform voor Seksualiteit 2018-09-20T15:18:38+00:00

Marije Janssen

Platform voor Seksualiteit

Al ruim tien jaar is seksualiteit mijn grote passie. Als initiator, activist, educator en pionier heb ik me door de jaren heen ingezet voor meer open, eerlijke en positieve aandacht voor seks in al haar verschijningsvormen. Dat komt nu samen in dit Platform voor Seksualiteit, een plek waar je online en offline meer kan leren over seksualiteit en intimiteit. Seksuele integriteit vormt de basis van al mijn werk, wat inhoudt dat ik er naar streef ruimte te geven aan alle aspecten van seksualiteit, de leuke, fijne en opwindende aspecten, maar ook de complexiteit of onzekerheden die erbij kunnen komen kijken. Naast het organiseren van publieke events, zoals festivals, filmavonden en symposia kun je bij mij ook terecht voor één op één coaching en kleinschalige workshops over seks, verlangen en intimiteit. Verder schrijf ik regelmatig blogs over zaken als consent, feministische porno, lichamelijkheid en seksuele integriteit.

Meer informatie

marije@marijejanssen.nl
https://marijejanssen.nl/


"Marije is breed gericht op seksualiteit, intimiteit en identiteit: ontdekken wat je seksueel aanspreekt, beter kunnen praten over wat jij graag wil, je comfortabel voelen met je seksuele verlangens, het leren aangeven van wensen en grenzen en/of het vormgeven van je seksuele verlangens. Ik ken Marije nu een paar jaar waarin ik een aantal workshops heb gevolgd die die georganiseerd had of zelf gegeven. Alles wat die doet is eerlijk en integer en ik heb veel geleerd van en bij die."

Marije in Onder Velours


Notice: Google connection error code 400: Error refreshing the OAuth2 token, message: '{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }' in /home/velours/public_html/wp-content/plugins/team-booking-5/src/TeamBooking/Fetch/fromGoogle.php on line 316

There are no upcoming events

Ga naar de agenda om meer activiteiten te bekijken.