Over Onder Velours 2018-10-17T17:53:58+00:00

OVER ONDER VELOURS

Onder Velours is een sfeervolle werfkelder in hartje Utrecht. Een eigenzinnige locatie met alle benodigdheden om uiteenlopende activiteiten te hosten. Er gebeurt hier van alles. Zowel vast terugkerende activiteiten als losse verhuur.

De rode draad in alles wat hier gegeven wordt is de focus op genieten en ontdekken in een persoonlijke en aandachtige setting. De locatie is geschikt voor creatieve bijeenkomsten, inspirerende vergaderingen, aandachtige workshops en intieme programma’s.

Het wekelijkse aanbod van de vaste programmamakers bestaat grotendeels uit lichaamswerk, (zelf)onderzoek en plezier maken. Lees meer over onze programmamakers of ga naar de agenda voor een overzicht van komende activiteiten.

MET DANK AAN

Tim Hermsen
Bas Pronk
Stephan Siepermann
Merel Bout
Robin van der Linde

voor het verwerkelijken van deze mooie plek

EEN INITIATIEF VAN

Onder Velours is een initiatief van Lo Hermsen – Lo is gek op bijzondere workshops en eigenzinnige programmamakers. Kwaliteit, professionaliteit en een aandachtige werkwijze zijn belangrijke peilers. In Onder Velours bieden diverse programmamakers hun eigen activiteit. Samen versterken we onze zichtbaarheid en dragen we zorg voor de werfkelder.

MEER WETEN?

Meer weten, of ook jouw programma in Onder Velours? Neem contact op met Lo via info@ondervelours.nl of 0630014567.

Deelnemen aan een activiteit of op zoek naar een locatie?
Je bent hartstikke welkom.

Bekijk fotogalerij

OUDEGRACHT 268 AAN DE WERF UTRECHT