Rosie Heart 2018-09-25T13:06:16+00:00

Rosie Heart

Conscious Sexuality

Rosie Enorah Heart heeft haar wortels in Utrecht en reist inmiddels de wereld over met haar workshops en privé sessies op het gebied van Conscious Kink en tantra.

Wat zijn onze diepste, meest authentieke verlangens? Degene waar we ons voor schamen, en die we geheim houden voor onze liefjes en vaak voor onszelf? Die verlangens zijn de focus van Rosie's werk. Hoe kunnen we communiceren over onze sexy wensen en grenzen zonder dat het ongemakkelijk wordt? Wat valt er allemaal te ontdekken op het gebied van intimiteit, kink en bdsm? En hoe ga je veilig op ontdekkingsreis?

Rosie combineert technieken uit de bdsm met die uit tantra. Een magische mix die garant staat voor een spannende, emotionele, en diepe ervaring.

Ze heeft ruime ervaring met het werken met mensen met verschillende genderidentiteiten. Haar kijk op tantra en seksualiteit heeft een queer invalshoek.

Rosie heeft zowel de Urban Tantra Professional Training Program van Barbara Carrellas als de Temple Whore en Conscious Kink Practitioner Trainingen van de School of Erotic Mysteries in Londen gedaan.

In 2017 is ze uitgeroepen to Sekswerker van het Jaar tijdens het jaarlijkse Sexual Freedom Awards gala in Londen.

Meer informatie

rosie@rosieheart.com
http://www.rosieheart.com


“Professional and heartfelt, spiritual and intuitive, Rosie created an incredibly safe space that allowed our session go to deep places and allow real healing to take place. She really knows her stuff and works from a place of authenticity and genuine human connection.” SJ, Manchester

Rosie in Onder Velours

 • augustus30vrijdag
  Conscious Kink voor Vrouwen
  20
  left
  19:00 21:00
 • augustus31zaterdag
  Conscious Kink voor Vrouwen
  20
  left
  10:00 18:00
 • september01zondag
  Conscious Kink voor Vrouwen
  20
  left
  10:00 18:30
Show more

Ga naar de agenda om meer activiteiten te bekijken.